Catena si COPAC faciliteaza accesul pacientilor cu boli cronice la tratament!

Catena, cel mai mare lant romanesc de farmacii, si Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC) au incheiat un parteneriat ce presupune acordarea de reduceri suplimentare la medicamentele achizitionate de cei peste 6.000 de pacienti cu afectiuni cronice, membri ai COPAC.

Prin cardul de fidelitate Catena, membrii COPAC beneficiaza de reduceri suplimentare la peste 150 de medicamente. Este primul parteneriat de acest gen incheiat intre asociatiile de pacienti si un lant de farmacii, sustinut si promovat de reteaua Info-Sanatate.

Reduceri suplimentare pe baza cardului de fidelitate Catena

Cardul oferit pacientilor cu boli cronice pastreaza avantajele cardului de fidelitate Catena, ce ofera reduceri la peste 4.000 de produse, inclusiv la retete, iar pentru membrii COPAC se vor adauga reduceri suplimentare la cele 150 de medicamente.

Catena este o companie 100% romaneasca, prezenta la nivel national. Farmaciile Catena au contracte de colaborare cu casele de asigurari pentru eliberarea retetelor gratuite si compensate.  In plus, Catena a lansat un program in cadrul caruia pacientii beneficiaza de produse cu zero plata la retetele compensate, dar si produse destinate tratarii afectiunilor cu cea mai mare incidenta in randul pacientilor romani – afectiuni cardiovasculare si digestive.

Text: Bianca Badescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.