Cumpără „Nutriția sportivilor amatori și profesioniști”

 

Mens sana in corpore sano

Mihai Covaliu, Președinte Comitetul Olimpic și Sportiv Român

NUTRIȚIA
sportivilor amatori și profesioniști

Ediția a II-a – 160 pagini

Autori: Nicoleta Tupiţă, Dr. Alin Popescu

„În ziua de astăzi, una dintre cele mai mari provocări o constituie alegerea unui stil de viață sănătos și echilibrat printre atâtea variante nesănătoase și dezechilibrate, care ne înconjoară și ne tentează în materie de hrană. Acest ghid de nutriție este foarte util atât celor mari, cât și celor mici, fiind pe înțelesul tuturor. Este, de asemenea, util sporitivilor de performanță. Pot confirma din propria mea experiență cât de importantă este nutriția în viața unui sportiv. «Combustibilul» necesar corpului uman pentru a depune eforturi «supraomenești» trebuie gândit și calculat cu atenție, pentru a obține cele mai bune rezultate. De la tipul alimentelor, calitatea și cantitatea acestora, programarea meselor și a gustărilor până la hidratare, suplimente și rețete, totul trebuie adaptat și în funcție de momentul pregătirii sportivului – înainte de competiții, în ziua competiției, în perioada vacanței etc. Un alt aspect bine conturat și explicat în cadrul ghidului îl reprezintă adaptarea meniului atunci când competițiile din calendar se află în alte țări (cu precădere în cele îndepărtate, cu o cultură diferită de a noastră). Doresc să îi felicit pe domnul doctor Alin Popescu și pe doamna nutriționist Nicoleta Tupiță pentru realizarea acestui material și pentru implicarea lor în domeniul sportului de performanță.”

Preţ: 40 lei

(livrare gratuită pe teritoriul României)    Facturare:


    Metoda de plată:

    Contravaloarea cartii se va achita prin mandat postal în contul RO63BACX0000000031329310, deschis la UNICREDIT BANK – Sucursala Alba-Iulia, București, CUI RO11906760, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/5916/1999 pentru S.C. Galenus S.R.L.

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comanda de produse. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.