Inductos, kit pentu implantare

Prezentare:

Kit pentru implantare 12 mg; cutie x 1 fl. x 12 mg pulb. + 1 fl. x 10 ml solv. + 1 matrice + 2 seringi sterile + 2 ace sterile

Indicatii:

Artrodeza vertebrala lombara anterioara pe nivel unic (L4 – S1), ca alternativa la grefa osoasa autogena, la pacientii adulti cu discopatie degenerativa care au urmat deja cel putin 6 luni de tratament nechirurgical pentru aceasta boala. Fracturi acute de tibie la adulti, ca adjuvant la masurile standard de ingrijire reprezentate de reducerea fracturii deschise si fixarea cu tija intramedulara, fara alezarea canalului medular.

Doze:

Adulti: oral 50-100 mg. Se poate repeta in urmatoarele 24 de ore, maxim 300 mg/zi.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate, imaturitate scheletala, orice boala maligna activa sau la pacientii care urmeaza tratament pentru o boala maligna, infectie activa la locul interventiei, sindrom de compartiment persistent sau reziduuri neurovasculare ale sindromului de compartiment, fracturi patologice, cum sunt cele observate in boala Paget (fara a se limita la acestea) sau pe oasele afectate de metastaze.

Atentionari:

Folosirea la nivelul coloanei cervicale. Sarcina si alaptare.

Reactii adverse:

Cresterea amilazei sanguine, tahicardie, hipomagneziemie, cefalee.

Caută un medicament

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.