Termeni formular comanda

Completand acest formular sunteti de acord ca datele personale sa ajunga in baza de date a SC GALENUS SRL pentru o perioada nedeterminata. Aceste date ne sunt necesare pentru emiterea facturii si livrarea produselor comandate. Societatea Galenus S.R.L. este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 8602 in scopuri statistice si de marketing direct.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC GALENUS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.

Prin completarea datelor necesare crearii contului de utilizator si/sau comenzii clientul declara si accepta si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre operator in concordanta cu scopurile declarate, mai sus mentionate.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12); dreptul de acces la date (art. 13); dreptul de interventie asupra datelor (art. 14); dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).