Bayer a lansat o nouă formulă de aspirină care o va înlocui pe cea veche

Bayer a lansat o nouă formulă de aspirină care o va înlocui pe cea vecheCompania Bayer a reinventat medicamentul Aspirin 500 mg prin folosirea unei tehnologii micro-active, la peste 100 de ani de la lansarea primei aspirine.  Noul Aspirin ameliorează durerea de două ori mai rapid față de comprimatele clasice Aspirin datorită tehnologiei brevetate care a făcut posobilă micșorarea particulelor din compoziția medicamentului. Astfel, dimensiunea noilor microparticule este acum doar 10% din dimensiunea particulelor din comprimatele clasice de Aspirin.

Noul Aspirin se dizolvă de 6 ori mai rapid,intră mai repede în circulația sangvină și ameliorează durerea de două ori mai repede decât comprimatele clasice.

„În lumea de azi, în care totul se desfăşoară în ritm alert, viteza analgeziei este la fel de importantă ca puterea produsului,“ a declarat Emilio Bellantoni, Country Division Head Bayer Consumer Care  Romania – Bulgaria –Moldova.

Formula nouă de Aspirin va înlocui versiunea anterioară de aspirină de la Bayer și este recomandată în gtratamentul simptomatic al durerilor ușoare și moderate și febrei.

Profilul de siguranţă al acidului acetilsalicilic, ingredientul activ din noul Aspirin®, este unul din cele mai exhaustiv cercetate medicamente din lume. Având peste 115 de ani de dovezi înregistrate privind siguranţa şi eficienţa, acesta a fost testat pe parcursul vieţilor a generaţii întregi.  Meta-analizele recent publicate a 145 de studii clinice, care reprezintă peste 32.000 de pacienţi şi 20 de ani de cercetări, au reconfirmat siguranţa gastrointestinală (GI) generală a acidului acetilsalicilic în tratamentul de scurtă durată al durerilor uşoare, până la moderate, al durerilor şi febrei cauzate de răceli sau gripă, atunci când este utilizat conform instrucţiunilor, demonstrând o incidenţă redusă a reacţiilor adverse GI minore şi absenţa reacţiilor adverse grave asociate medicamentului.

 

Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.