Între 15 și 17 octombrie are loc Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic

Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab organizează în perioada 15-17 octombrie 2015 la București, Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic. Cu această ocazie, unii dintre cei mai importanți medici specializați în neuropatie diabetică și picior diabetic din străinătate vor veni să ia parte la sesiunile științifice alături de colegii lor din România.

Societatea de Neuropatie Diabetică din România este susținută de prof. dr. Andrew Boulton, președintele în funcție al Asociației Europene pentru Studiul Diabetului (EASD): „Susțin activitățile Societății de Neuropatie Diabetică din România și mă bucur că NeuroDiab situează România pe harta internațională a țărilor care se îngrijesc de persoanele cu neuropatie diabetică, o complicație extrem de gravă a diabetului zaharat. Sper că în rândul comunității medicale din România, neuropatia diabetică să trezească interesul specialiștilor implicați în managementul acestei afecțiuni, deoarece, doar împreună se pot face eforturi pentru a oferi persoanelor cu neuropatie diabetică o îngrijire medicală modernă, personalizată și la un cost cât mai eficient”.
Printre personalitățile internaționale care vor participa la eveniment se numără: prof. dr. Roy Freeman (SUA), prof. dr. Rodica Pop Busui (SUA), prof. dr. Peter Kempler (Ungaria), prof. dr. Henning Andersen (Danemarca), prof. dr. Solomon Tesfaye (Marea Britanie), dr. Dinesh Selvarajahn (Marea Britanie), prof. dr. Alin Știrban (Germania), prof. dr. Ralf Lobmann (Germania), dr. Helga Zeller Stefan (Germania), dr. Karin Shara (Slovenia). Congresul va pune accentul pe relația dintre sistemul nervos central și diabet.

Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic va fi creditat cu puncte EMC.

Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.