Pe 19 septembrie va avea loc Seminarul Noul Pacient cu Cancer

Patru pacienti supravietuitori ai cncerului vor povesti in cadrul Seminarului Noul Pacient cu Cancer despre cum au reusit sa se vindece si cum a fost traseul lor pana la vinedecare. Evenimentul organizat la initiative Cosminei Grigore, un fost pacient cu cancer, are rolul de a-I motiva pe cei recent diagnosticati. Seminarul va avea loc sambata, 19 septembrie, indepand cu ora 10:00, la restaurant La Rambla din str. Grigore Alexandrescu Nr 8. (zona Piata Victoriei).
Desi in urma cu doi ani, in Romania, terapiile alternative erau privite suspicios, alimentatia nu statea la baza tratamentului anticancer, iar pacientul nu-si asuma responsabilitatea diagnosticului, acum lucrurile par sa se schimbe. Sunt din ce in ce mai multi pacienti cu cancer care nu mai sunt debusolati, care stiu ca isi pot influenta vindecarea si stiu ca au alternative.
Conform Cosminei Grigore, initiatoarea seminarului, Noul Pacient cu Cancer poate fi definit ca o persoana care este constienta de faptul ca a participat activ la imbolnavirea sa, care devine responsabil pentru vindecarea sa, care face managementul diagnosticului, care apeleaza la intuitie si la puterea de vindecare a corpului, care incepe si parcurge vindecarea emotionala, diminueaza stresul, iarta, accepta, iubeste, devine recunoscator pentru tot ce inseamna el si viata lui, renunta la alimentele care favorizeaza inflamatia si hranesc celulele maligne, are o alimentatie bazata pe fructe si legume crude, seminte si cereale integrale, se intereseaza de tratamente alternative si aplica pe cele pe care le simte in acord cu corpul sauregleaza digestia si ia suplimente daca este cazul.
Cei 4 speakeri ai veneimentului sunt: Adriana Covaciu, diagnosticata cu leucemie mieloida cronica, care va vorbi despre modul in care persoanele cu cancer pot sa gaseasca echilibrul sis a ramana in remisei; Adrian Stanciu, diagnosticat cu cancer cerebral, care va vorbi despre metoda de vindecare Calatoria, Noua Medicina Germana si modurile de identificare a cauzelor cancerului, Andreea Ocak, diagnosticata cu cancer de san care va vorbi despreEFT (Emotional Freedom Technique), alimentatia anticancer si despre modul in care poti alunga fricile; Cosmina Grigore, cancer de san care va vorbi despre terapiile alternative ( Vitamina C in doze mari), despre abordarea holistica a cancerului, dieta antiinflamatorie & suplimente esentiale si managementul diagnosticului.
Invitatul special al evenimentului este Anna Ghica – health coach acreditat de Intitute for Integrative Nutrition New York. Evenimentul este adresat pacientilor cu cancer, celor recent diagnosticati, familiilor si prietenilor acestora, precum si celor care doresc sa previna aceasta boala.
Pentru confirmari si detalii: Cosmina Grigore, [email protected]; 0766 56 36 71

Text: Bianca Badescu

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.