Fundația Policlinici Sociale Regina Maria a organizat un Dineu regal în beneficiul Policlinicilor

Gala din Inima pentru Viitor, organizată de Fundația Policlinici Sociale Regina Maria pe 29 octombrie, a avut scopul de a strânge fonduri pentru Policlinicile Sociale care oferă servicii medicale gratuite persoanelor fără posibilități.

Cea de-a 3-a ediție a Galei a fost realizată cu   sprijinul Administraţiei Prezidenţiale, cu ocazia împliniri a 140 de ani de la naşterea Reginei Maria.

Dr.Wargha Enayati, Președinte Fundația Policlinici Sociale Regina Maria: „A fost un an incredibil pentru Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria! Am reuşit împreună să deschidem cea de-a doua Policlinică Socială şi să fim astfel mai aproape de visul nostru de a veni în ajutorul persoanelor defavorizate social. Nu am fost însă singuri. Acest lucru a fost posibil datorită generozităţii tuturor celor care ne-au susținut. Cred că am reușit împreună cu echipa să arătăm că este sustenabil să menținem o Policlinică Socială cu servicii medicale gratuite. Aceasta a doua Policlinică Socială este, din nou un fel de pionerat, în care vrem să ajungem la cât mai mulți beneficiari. Ştim cât de mare este provocarea în perioada următoare pentru a susţine toate aceste servicii, însă ne bazăm in continuare pe sprijinul comunităţii.”

Peste 1700 de persoane din București au beneficiat de peste 5000 de consultații și investigații medicale gratuite, oferite de cele 40 de cadre medicale voluntare. În cadrul celei de-a doua Policlinici Sociale, deschisă în  27 mai 2015 au fost ajutați peste 500 de pacienți cărora le-au fost oferite 1.200 de consultații și investigații medicale.

Gazdele evenimentului au fost doctorul Wargha Enayati și Melania Medeleanu. Iar printre invitați s-au numărat reprezentanți ai Administrației Prezidențale, personalități publice și invitați surpriză: Loredana, The Colors, Andreea Esca, Grigore Leșe, Ozana Barabancea.

Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.