Târgul Internațional de Medicină și Farmacie ROMMEDICA, 14-16 aprilie

res-800 x 407 px - Banner SITE -_ROMMEDICA - ROÎn perioada 14-16 aprilie are loc ediția cu numărul 26 ROMMEDICA − Târgul Internațional de Medicină și Farmacie (www.rommedica.ro) la Centrul Expozițional Romexpo. Evenimentul reprezintă platforma ideală de informare asupra produselor şi serviciilor medicale la standarde internaţionale. La ediția de anul acesta vor fi prezente 33 de firme din şapte ţări: Bulgaria, China, Germania, Grecia, Franţa, Italia, România.

Vor avea loc conferințe și demonstrații

În cadrul târgului se vor organiza o serie de conferințe şi demonstraţii practice care vor aborda subiecte de actualitate. În plus, Societatea Națională de Cruce Roșie din România organizează cursuri gratuite de prim ajutor, zilnic între orele 12:00 şi 18:00. De asemenea, vor avea loc lansări de carte medicală, organizate de Editura Universitară „Carol Davila”, în fiecare dintre cele trei zile ale evenimentului. Va exista și un spațiu dedicat chirurgiei plastice − Beautify − care se adresează: producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de consumabile specifice chirurgiei plastice și reparatorii, producătorilor și distribuitorilor de consumabile medicale generale, clinicilor și cabinetelor de chirurgie estetică plastică și reparatorie etc. Mai multe informații despre evenimentele conexe desfășurate pe parcursul ROMMEDICA 2016 se pot găsi pe http://www.rommedica.ro/manifestari-conexe. Concomitent cu acest eveniment se desfăşoară ediția de primăvară a DENTA – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară (www.denta.ro).

Text: Ruxandra Dumitrescu

Cuvinte-cheie: ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.