Prof. Dr. Guido Adler, unul dintre speakerii din cadrul Convenției Române a Spitalelor (ROHO 2016)

res-poza rohoConvenția Română a Spitalelor (ROHO) este un eveniment ambițios care își propune să pună în lumină calitatea actului medical, a managementului medical prin exemple de bună practică medicală din activitatea clinică, de asistență și de îngrijire medicală. Importanța proiectului este dovedită de cei peste 300 de invitați, medici români de renume, lideri și manageri cu programe remarcabile în domeniul sănătății, participanți și speakeri din Europa, America și Asia, promotori de noi tehnologii și soluții pentru sectorul medical. Evenimentul din acest an va avea loc în București în zilele de 19 şi 20 octombrie.

Speakeri de prestigiu vor prezenta studii de caz despre bunele practici medicale din România și din străinătate

Prof. Dr. Guido Adler, Director Medical și CEO al Spitalului Universitar Heidelberg, şi-a confirmat prezența în calitate de Keynote Speaker în cele două zile de desfășurare a ROHO 2016. Studiul pe care îl va prezenta privește managementul calității și al riscului în spitalul pe care domnia sa îl conduce. „Spitalul Universitar Heidelberg, cu cele 44 de clinici specializate, împreună cu Facultatea sa de Medicină, este unul dintre cele mai importante centre medicale din Europa. În 2015 am avut 66 000 de pacienţi spitalizaţi şi 1,3 milioane în ambulatoriu. Voi oferi o imagine de ansamblu asupra celor trei obiective principale ale noastre: îngrijire medicală optimă pentru pacienţi, știinţă pentru pacienţi şi împărtăşirea de cunoștințe medicale în cadrul Spitalului Universitar Heidelberg. ROHO 2016 – Romanian Hospital Convention 2016 reprezintă o mare oportunitate de a împărtăşi idei şi de a discuta astfel de subiecte cu directorii medicali și cu liderii din sănătate” – Prof. Dr. Guido Adler.

Text: Andreea Bunea

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.