Compania MSD, castigatoare la Premiile Scrip

La cea de-a sasea Gala a Premiilor Scrip organizata in luna noiembrie la Londra in prezenta a 500 de de invitati din industria serviciilor de sanatate, compania medicala MSD a castigat doua premii prestigioase, printre care desemnarea Presedintelui si CEO-ului Merck, Richard T. Clark, drept ‘Executive of the Year 2010’.

Pe langa premiul pentru Executive of the Year, MSD si AstraZeneca au castigat si Premiul Scrip la categoria ‘Best Partnership Alliance’ pentru noul regim combinat anti-cancer. Juriul a urmarit premierea acelor tranzactii si parteneriate care prezinta cele mai multe beneficii reciproce, au cel mai mare potential strategic si a caror structura este cu adevarat inovatoare. Astfel, membrii juriului au cazut de acord ca inititativa MSD – AstraZeneca a fost “cu adevarat deschizatoare de drumuri”.

Premiile Scrip se numara printre cele mai prestigioase premii în sectorul biotehnologic si farmaceutic si au fost create pentru a recunoaste excelenta si rezultatele din cadrul acestei industrii. Scrip World Pharmaceutical News este un furnizor de top de stiri si analize pentru industriile farmaceutica si biotehnologica la nivel global. Pentru mai multe informatii si o prezentare completa a categoriilor si nominalizarilor la Premiile Scrip, puteti vizita: www.scripnews.com/awards/.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.