Noua metoda de tratament pentru pacientii cu schizofrenie

Incepand cu anul trecut pacientii cu schizofrenie au la dispozitie o noua metoda de tratament: injectia ce poate fi facuta la nivelul bratului.

Rispolept CONSTA se administra pana recent doar in muschiul fesier, dar studii noi au demonstrat ca medicamentul nu isi pierde eficacitatea in cazul administrarii lui in brat, la nivelul muschiului deltoid.

Noutatea reprezinta un progres semnificativ pentru pacienti, medici si asistenti, oferind o alternativa comoda si mai putin invaziva, dar si reducand stigma.

Peste doua treimi dintre cadrele medicale considera ca administrarea in brat va scadea jena pacientilor, va imbunatati relationarea cu pacientii si va duce implicit la o mai buna acceptare a tratamentului.

Rispolept CONSTA are ca substanta activa risperidona si combina eficacitatea, buna tolerabiliate si siguranta unui antipsihotic atipic cu beneficiile unei forme farmaceutice cu actiune prelungita. Se administreaza doar o data la doua saptamani, astfel incat pacientii nu trebuie sa se ingrijoreze de faptul ca trebuie sa-si aminteasca sa isi ia medicatia in fiecare zi, aceasta imbunatatind aderenta la tratament si prevenind recaderile.

Compania Janssen face parte din familia de companii Johnson&Johnson. Are o reputatie consolidata in dezvoltarea si comercializarea de medicamente pentru afectiunile sistemului nervos central, managementul durerii, afectiunile oncologice, bolile infectioase, tulburarile gastro-intestinale si ale reproducerii.

 

 

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Politica de confidentialitate