VITAMINA D

Pharma Nord D-pearls

In trecut, expertii erau precauti in administrarea vitaminei D3. In zilele noastre, tot acestia ne avertizeaza ca primim mult prea putina. Un numar din ce in ce mai mare de studii au dovedit legatura dintre nivelurile scazute de vitamina D si problemele majore de sanatate cum ar fi cancerul, osteoporoza si, mai nou, bolile cardiovasculare.

Expunerea pentru mai mult timp la soare poate fi o cale pentru a ne rezolva problemele legate de nivelurile scazute de vitamina D, iar o alta cale este sa mancam alimente bogate in vitamina D. Alta optiune este sa utilizam suplimente cu vitamina D, de exemplu Pharma Nord Bio-Vitamina D3, unde aceasta este dizolvata in ulei de masline, presat la rece, sub forma de capsule de gelatina, care asigura biodisponibilitatea cea mai mare cu putinta pentru aceasta vitamina. Fiecare capsula D- Pearls Bio- Vitamina D3 furnizeaza 20 micrograme de vitamina D3.

 

Naturalis Calciu cu Vitamina D3 Forte

Principala functie a calciului in organism este ca impreuna cu fosforul sa consolideze si sa mentina in stare buna de functionare scheletul si dintii. De asemenea, calciul detine un rol important in transmiterea impulsurilor nervoase, fiind un tonic al sistemului nervos si consolidand echilibrul functional al acestuia. Impreuna cu magneziul si potasiul este responsabil de sanatatea sistemului cardiovascular. Contribuie la metabolizarea fierului si are efecte benefice in procesele inflamatorii. De asemenea, stimuleaza echipamentul enzimatic al organismului si este recunoscut ca tratament impotriva insomniilor.

Vitamina D asigura transportul calciului si fosforului in zonele corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini cresterea osaturii infantile si remineralizarea osaturii adulte; permite absorbtia acestor minerale in intestin, apoi transportul calciului in sange si reabsorbtia fosforului in rinichi. Intareste sistemul imunitar si previne afectiunile cardiovasculare prin reglarea ritmului cardiac. Previne instalarea osteomalaciei si a osteoporozei. Exista studii bine documentate care au evidentiat reducerea riscului de cancer de san, ovarian sau de colon.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.