Congresul Societăţii Române de Hipertensiune va avea loc în perioada 15-17 septembrie

res-shutterstock_47139730În cadrul celei de-a IV-a ediţii a Congresului Societăţii Române de Hipertensiune vor fi prezentate noutățile din domeniu, precum și cele mai noi studii de specialitate. Evenimentul va avea loc în perioada 15-17 septembrie 2016, la Hotel Crowne Plaza Bucureşti și se desfășoară sub egida Societăţii Europene de Hipertensiune, a Societății Europene de Cardiologie, a Academiei de Ştiinţe Medicale şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”.

În cadrul Congresului vor fi prezentate în premieră și rezultatele celui mai recent studiu epidemiologic realizat de SRH: studiul SEPHAR III. Pe parcursul celor trei zile vor avea loc sesiuni ştiinţifice generale, sesiuni comune cu societățile științifice partenere internaționale și naționale, dar şi sesiuni ale grupurilor de lucru ale Societăţii Române de Hipertensiune (SRH) şi sesiuni ale medicilor rezidenţi.

Medicii care doresc să participe în cadrul Congresului SRH cu o lucrare originală pot trimite rezumatele în limba română și engleză până pe 31 mai 2016. Acestea vor fi prezentate în cadrul manifestării sub formă de prezentări orale şi postere. Toate rezumatele acceptate vor fi publicate în suplimentul Journal of Hypertension Research, iar cele mai bune lucrări vor fi premiate. Înscrierea la eveniment se face online, completând formularul de pe site-ul Societăţii Române de Hipertensiune.

Congresul Societăţii Române de Hipertensiune se adresează medicilor cardiologi, interniști, diabetologi, nefrologi, neurologi, medicilor de familie, ginecologi, dar și medicilor rezidenți, precum şi asistentelor medicale şi studenţilor și va avea dublă creditare, EMC și EBAC. Mai multe informații despre eveniment și înscriere pot fi accesate la: http://www.societate-hipertensiune.ro/congresul-societatii-romane-de-hipertensiune-2016.php.

Text: Ruxandra Dumitrescu

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.