Abonamente

Abonament PRINT Revista Galenus

Prin abonarea la revista GALENUS (print) veți putea beneficia de acreditările de specialitate:  10 credite EFC, 5 credite OBBCSSR, 5 credite OAMGMAMR. 

Revista Galenus livrează către abonaţii săi câte 10 ediţii pe an. Completați formularul și trimiteți dovada de plată a abonamentului fie într-un plic pe adresa S. C. GALENUS S.R.L., OP 5, CP 65, București, menționând „Abonament Revista Galenus” sau pe e-mail la una dintre adresele: [email protected] sau [email protected]. Nu uitați să menționați numele completat în formularul de abonament, în cazul în care plata este făcută de altcineva. Dacă alegeți metoda de plată online cu cardul, nu mai este nevoie de trimiterea confirmării în scris. Prețul abonamentului revistei tipărite GALENUS este de 120 lei/an (10 ediții). De reținut – creditele și revistele în format fizic se acordă pentru anul în care s-a făcut plata! Veți primi adeverința cu creditele pe e-mail (în 7 – 10 zile lucrătoare), urmând ca mai apoi să o primiți și în format fizic împreună cu revistele.

Puteți plăti contravaloarea abonamentului dorit online cu cardul, prin mandat poștal sau OP. Dacă alegeți altă metodă de plată în afară de plata cu cardul este obligatoriu să ne trimiteți dovada plății!  Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru abonarea la revista. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

  Revistele și creditele se primesc odată cu abonarea, pe anul în curs, când se face plata abonamentului.
  10 apariții - 120 lei/an


  (primiți informații în pasul următor)

  *Câmpuri obligatorii. Creșterea ulterioară a prețului de vânzare al revistei nu va afecta valoarea abonamentelor deja contractate. Pentru informații suplimentare sunați la numărul de telefon 0742 220 742.

  GALENUS SRL
  Nr. Registrul Comerţului: J40/5916/1999
  CUI: RO 11906760
  Activitate principala: 5811
  Adresă sediu social: Bucureşti, Bdul. Unirii, nr. 15, bl. B3, mezanin, sect. 4

  Abonament ELECTRONIC Revista Galenus

  De reținut – pentru acest tip de abonament nu se acordă credite!

  Diferența de plată pentru abonamentul la revista printată  trebuie achitată în maximum 2 zile lucrătoare.

  Completați formularul și vă puteți abona la Revista Galenus în format electronic (transmitere pe adresa de e-mail , în format PDF) la doar 100 lei/10 ediții. Trimiteți dovada plății abonamentului pe adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected] sau alegeți plata online cu cardul și vom primi confirmarea automat.   Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru abonarea la revista. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

   10 apariții - 100 lei/an

   De reținut: pentru acest tip de abonament nu se acordă credite! Pentru credite alegeti abonamentul PRINT de mai sus.


   (primiți informații în pasul următor)


   Câmpuri obligatorii. Creșterea ulterioară a prețului de vânzare al revistei nu va afecta valoarea abonamentelor deja contractate. Pentru informații suplimentare sunați la numărul de telefon 0742 220 742.


   Prin completarea acestui formular de abonare la Revista Galenus în format electronic nu beneficiați de acreditările de specialitate. Creditele se obțin doar prin abonarea la ediția print a revistei.


   GALENUS SRL
   Nr. Registrul Comerţului: J40/5916/1999
   CUI: RO 11906760
   Activitate principala: 5811
   Adresă sediu social: Bucureşti, Bdul. Unirii, nr. 15, bl. B3, mezanin, sect. 4

    

   GALENUS S.R.L. se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale ale abonaților. Toate datele înscrise în taloanele de abonament vor deveni proprietatea GALENUS S.R.L. cu toate drepturile care decurg de aici. Abonații sunt de acord ca datele personale să fie folosite de editură pentru acțiuni promoționale viitoare, fără alte obligații sau plăți. Abonații au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată editurii, ștergerea sau actualizarea datelor,în conformitate cu prevederile Legii 677/2001.