Abonamente

Abonament PRINT Revista Galenus

Prin abonarea la revista GALENUS (print) veți putea beneficia de acreditările de specialitate: 10 credite EFC, 5 credite EMC, 5 credite OBBCSSR, 5 credite OAMGMAMR.
Revista Galenus livrează către abonaţii săi câte 10 ediţii pe an. Completați formularul și trimiteți dovada de plată a abonamentului fie într-un plic pe adresa S. C. GALENUS S.R.L., OP 5, CP 65, București, menționând „Abonament Revista Galenus” sau pe e-mail la una dintre adresele: office@e-galenus.ro sau revistagalenus@e-galenus.ro. Nu uitați să menționați numele completat în formularul de abonament, în cazul în care plata este făcută de altcineva. Dacă alegeți metoda de plată online cu cardul, nu mai este nevoie de trimiterea confirmării în scris. Prețul abonamentului revistei tipărite GALENUS este de 80 lei/an (10 ediții).
De reținut – creditele și revistele în format fizic se acordă pentru anul în care s-a făcut plata! În maximum 7 zile lucrătoare veți primi adeverința cu creditele pe e-mail, urmând ca mai apoi să o primiți și în format fizic împreună cu revistele.
Puteti plati contravaloarea abonamentului dorit online cu cardul sau prin mandat postal sau OP în contul RO63BACX0000000031329310, deschis la UNICREDIT BANK – Sucursala Alba-Iulia, București, pentru S.C. Galenus SRL, CUI 11906760, număr de inregistrare la Registrul Comertului J40/5916/1999. Daca alegeti alta metoda de plata in afara de plata cu cardul este obligatoriu sa ne trimitei dovada platii!Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru abonarea la revista. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Revistele și creditele se primesc odată cu abonarea, pe anul în curs, când se face plata abonamentului.
10 apariții - 80 lei/an


(primiți informații în pasul următor)

*Câmpuri obligatorii. Creșterea ulterioară a prețului de vânzare al revistei nu va afecta valoarea abonamentelor deja contractate. Pentru informații suplimentare sunați la numărul de telefon 0742 220 742.

Abonament ELECTRONIC Revista Galenus

Completați formularul și vă puteți abona la Revista Galenus în format electronic (transmitere pe adresa de e-mail , în format PDF) la doar 60 lei/10 ediții. Trimiteți dovada plății abonamentului pe adresa de e-mail: office@e-galenus.ro sau revistagalenus@e-galenus.ro sau alegeți plata online cu cardul și vom primi confirmarea automat. De retinut – pentru acest tip de abonament nu se acorda credite!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru abonarea la revista. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

10 apariții - 60 lei/an


(primiți informații în pasul următor)

Câmpuri obligatorii. Creșterea ulterioară a prețului de vânzare al revistei nu va afecta valoarea abonamentelor deja contractate. Pentru informații suplimentare sunați la numărul de telefon 0742 220 742.

Prin completarea acestui formular de abonare la Revista Galenus în format electronic nu beneficiați de acreditările de specialitate. Creditele se obțin doar prin abonarea la ediția print a revistei.

GALENUS S.R.L. se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale ale abonaților. Toate datele înscrise în taloanele de abonament vor deveni proprietatea GALENUS S.R.L. cu toate drepturile care decurg de aici. Abonații sunt de acord ca datele personale să fie folosite de editură pentru acțiuni promoționale viitoare, fără alte obligații sau plăți. Abonații au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată editurii, ștergerea sau actualizarea datelor,în conformitate cu prevederile Legii 677/2001.

Politica de confidentialitate