Primul Congres International al Grupului de Studiu pentru Medicina Naturista

Grupul de Studiu pentru Medicina Naturista a organizat, in perioada 4-6 mai 2007, in Amfiteatrul Facultatii "Titu Maiorescu", primul congres international cu tema "Planeta intoxicata". Congresul a reprezentat un moment de intalnire important pentru formarea specialistilor, prin intermediul schimbului de experienta cu diferiti experti in domenii de pregatire culturala si profesio-nala pe tema: "Planeta intoxicata – Substante toxice ambientale si alimentare – Cai naturale de detoxifiere".

In cadrul Congresului au fost sustinute 21 de seminarii abordand subiecte ca: "Intoxicarea produsa de metale grele", "Dificultati ale Romaniei in alinierea la standardele europene de mediu", "Mercurul – dusmanul invizibil", "Tehnici stomatologice de inlaturare protejata a amalgamului dentar", "Relevarea bioelectronica a substantelor toxice alimentare si ambientale", "Grupe sangvine – poliamine alimentare si toxicitatea lor", "Poluarea electromagnetica a biosului, compatibilitatea electromagnetica", "Lepto-spiroza", "Metode de psihonutritie", "Diferente intre detoxifierea prin intermediul medicinei alopatice si al celei integrate", "Graul – un dusman necunoscut", "Terapia chelatoare, oxigenozonoterapia si corectare nutritionala", "Reflexe somato-viscerale si viscero-soma-tice, puncte neurolimfatice:", "Detoxifiere hepatica", "Apa, cel mai vechi si mai puternic depurativ" etc.

Seminariile au fost sustinute atat de medici din Romania, cat si de importanti medici din Italia. Nume ca dr. Luigi Bergamelli, dr. Enrico Manca, dr. Angelo Perego, dr. Chiara Polirpo, dr. Margherita Vicinanza, dr. Bartolomeo Allegrini, dr. Vincenzo Simonetti, dr. Paolo Paganelli, dr. Barbara Perotta, dr. Nicolo Scuderi, dr. Giuseppa Fuoti, dr. Cristina Gigliofiorito, dr. Cristina Perego au dezbatut pe marginea subiectelor mentionate mai sus si au propus solutii pertinente pentru a evita ca planeta noastra sa fie o planeta intoxicata. Medicii care au participat la congres au beneficiat de 12 ore EMC.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.