Zentiva lupta pentru tratarea obezitatii din Romania

Prevalenta obezitatii in Romania este de 37% in cadrul populatiei adulte, in tara noastra existand in prezent peste 4 milioane de pacienti obezi netratati. La nivel mondial, se inregistreaza un miliard de adulti supraponderali, cel putin 300 de milioane dintre acestia fiind obezi clinic. In numai 6 luni de la lansarea produsului antiobezitate LINDAXA, printr-un program de educare si informare, Zentiva a reusit sa creasca numarul de pacienti tratati eficient cu 128% in perioada martie-august 2007.

Compania Zentiva, unul dintre liderii industriei farmaceutice din Europa Centrala si de Est, deruleaza un amplu program de informare cu privire la tratamentele moderne, eficiente si accesibile impotriva obezitatii sub titulatura „Obezitatea, mai mult decat o problema de imagine”. Programul, de care beneficiaza mai mult de 4500 de medici in anul 2007, contine si o ampla campanie de educare a publicului larg derulata prin intermediul farmaciilor, cu scopul comun de a atrage atentia asupra efectelor medicale grave pe care obezitatea le poate genera. Programul de educare si informare se deruleaza ca umare a introducerii pe piata din Romania, in martie 2007, a produsului generic LINDAXA – medicament destinat tratamentului obezitatii si supraponderabilitatii si care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala.

Cuvinte-cheie:

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.