Centrul Sanatatii Pielii, pentru a treia oara in Romania

Laboratoarele Vichy, in parteneriat cu Societatea Romana de Dermatologie, a organizat in Bucuresti, in perioada 19 iunie – 3 iulie, Centrul Sanatatii Pielii.

Persoanele preocupate de sanatatea pielii si interesate sa afle informatii despre nevoile tipului lor de ten, au beneficiat de un diagnostic personalizat si de consiliere gratuita din partea profesionistilor Laboratoarelor Vichy si a dermatologilor Societatii Romane de Dermatologie.
Editia 2008 a Centrului Sanatatii Pielii este cea de-a treia organizata in Romania si cea de-a opta organizata pe plan mondial.
Centrul Sanatatii Pielii reprezinta o misiune de sanatate publica, un angajament comun in educarea publicului. Este o campanie de diagnosticare a pielii si de educare a publicului cu privire la importanta protectiei si ingrijirii adecvate a acesteia.

Fiecare vizitator a avut de parcurs trei poli:

  1. Autoevaluarea si informatii despre piele;
  2. Consult dermatologic;
  3. Consiliere din partea dremaconsultantilor Vichy.

In campania Centrul Sanatatii Pielii, obiectivele Laboratoarelor Vichy si a Societatii Romane de Dermatologie au fost oferirea de servicii profesioniste de diagnosticare, consultanta, educare si construirea unei platforme de observare a pielii cu ajutorul studiilor epidemiologice realizate de specialistii Laboratoarelor Vichy.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.