Glenmark, pe piata din Romania

Glenmark Pharmaceuticals Limited, unul dintre liderii internationali in industria farmaceutica, si-a anuntat intrarea pe piata din Romania, sub denumirea Glenmark Pharmaceuticals S.R.L. Romania devine astfel cea de-a treia tara din Europa in care Glenmark isi desfasoara operatiunile, in urma achizitionarii, in 2007, a companiei Medicamenta. Compania Glenmark detine o gama integrata de produse generice si specializate de inalta calitate. Romania reprezinta o piata strategica pentru dezvoltarea afacerilor Glenmark in Europa, compania fiind deja prezenta pe aceasta piata cu o serie de produse.

Glenmark Pharmceuticals Ltd este o companie farmaceutica globala, bazata pe cercetare, cu o gama integrata de produse farmaceutice, cu sediul central in Mumbai, India. Compania este, in India, liderul in descoperirea de noi molecule. Glenmark detine 11 molecule de baza aflate in diferite faze de dezvoltare in cercetarile NCE&NBE. Trei din cele 11 molecule se afla in faza a doua a dezvoltarii, iar celelalte opt se afla in stadii preclinice si de descoperire, in vederea tratarii afectiunilor inflamatorii, disfunctiilor metabolice si oncologice.

Prima molecula Asthma/COPD a companiei Glenmark, Oglemilast (GRC 3886), si-a primit licenta in Laboratoarele Forest si Teijin Pharma Limited pentru piata din America de Nord, respectiv pentru cea din Japonia.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.