Prima banca de celule stem din Bucuresti

Centrul Medical Unirea (CMU) va inaugura la inceputul anului 2009 prima banca de celule embrionare stem din Bucuresti, Clinica Stem-Health Unirea.

Aceasta modalitate de tratament ofera posibilitatea de regenerare pe cale naturala a organelor bolnave. Celulele stem sunt celulele de baza ale organismului, avand capacitatea de a da nastere oricarui tip de celula, tesut sau organ. Prezente in numar destul de mic, celulele stem se recolteaza la cateva minute de la nastere, numai din cordonul ombilical. Acestea pot vindeca numeroase boli, de la leucemie, la diferite tipuri de cancer si boli congenitale.

Clinica Stem-Health Unirea garanteaza bebelusului proprietatea exclusiva a celulelor stem proprii, proprietate care poate fi folosita doar in interes personal sau pentru familie. Noua banca de celule embrionare stem va avea sediul langa maternitatea CMU, garantand astfel recuperarea si folosirea a cat mai multe celule din sangele ombilical.

Stem-Health Unirea este rezultatul parteneriatului dintre Centrul Medical Unirea si Stem-Health Grecia.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.