Zentiva introduce pe piata Mucosin comprimate

Compania farmaceutica Zentiva a introdus pe piata de medicamente destinate tusei productive Mucosin comprimate. Aceasta forma de prezentare vine in completarea celei deja existente, Mucosin sirop. Mucosin este un medicament care contine clorhidrat de ambroxol, fiind util ca fluidifiant si expectorant in tratamentul simptomatic al bolilor acute sau cronice ale tractului respirator inferior, asociate cu secretii vascoase.

Indicatiile terapeutice ale Mucosin include tratamentul bronsiteor acute, in perioada acutizarii bronsitelor cronice (inclusiv a bronhopneumopatiei cronice obstructive), traheobronsitelor, astmului bronsic, bronsiectaziei, sinuzitei, pre- si post-operator in afectiunile cu risc de complicatii pulmonare. Cauze principale in aparitia bolii sunt virozele respiratorii specifice sezonului rece. Tratamentul este recomandat copiilor cu varsta de peste 2 ani (Mucosin comprimate este recomandat pacientilor incepand cu varsta de 6 ani) si adultilor.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.