Al XVII-lea Congres National de Istoria Medicinei si al IV-lea Congres de Istori

Universitatea Transilvania din Brasov, Societatea Romana de Istoria Medicinei, Uniunea Medicala Balcanica, CRIFST Brasov (Comitetul Roman de Istoria si Filozofia Stiintei si Tehnicii), alaturi de Facultatea de Medicina din Brasov, Colegiul Medicilor din Brasov si Colegiul Farmacistilor din Brasov organizeaza intre 22 si 25 octombrie, in aula Universitatii Transilvania, al XVII-lea Congres National de Istoria Medicinei si al IV-lea Congres de Istoria Medicinei Balcanice.

Temele Congresului National de Istoria Medicinei
Istoria si evolutia cercetarii biomedicale in Romania; Istoria presei medicale romanesti; Medicina traditionala romaneasca; Istoria Medicinei din Brasov; Varia.

Temele Congresului de Istoria Medicinei Balcanice
Medicina si Marea (Marea Neagra, estul Marii Mediterane); Medicina bizantina si medicina balcanica; Istoria stiintei neurologice in Balcani; Bio-etica in Balcani: trecut, prezent si viitor.

Taxele de participare se achita pana pe data de 1 septembrie:
100 de euro pentru participantii straini; 200 lei pentru cetatenii romani care nu sunt membri ai Societatii Romane de Istoria Medicinei si Farmaciei; 150 lei pentru membrii activi ai Societatii Romane de Istoria Medicinei si Farmaciei; 100 lei pentru rezidenti, asistenti si pensionari; 10 lei pentru studenti. Dupa data de 1 septembrie, taxa de participare este de 250 lei pentru toti participantii romani, iar pentru cei straini, de 150 de euro. De asemenea, toti cei care doresc sa fie prezenti la cele doua evenimente sunt rugati sa trimita o copie a chitantei pana pe data de 15 august.

Termene limita pentru depunerea lucrarilor
1 septembrie – rezumatele; 1 octombrie – lucrarile integrale. Rezumatele si lucrarile vor fi postate pe site-ul www.krongres.eu sau pot fi trimise pe adresa de e-mail: [email protected]
Inscrierile se pot face doar on-line. Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul www.krongres.eu sau puteti suna la numarul de telefon 0721.510.223.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.