S-a infiintat Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania

La inceputul anului 2009, la initiativa celor mai importanti producatori autohtoni de medicamente, s-a decis constituirea Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania (APMGR). Asociatia are ce principale obiective promovarea intereselor industriei, initierea unui dialog deschis si constructiv cu autoritatile si societatea civila, precum si sustinerea principiilor de responsabilitate si guvernare corporatiste, in concordanta cu normele si practicile europene. In APMGR s-au inscris pana in prezent aproximativ 10 investitori industriali din Romania.

"Infiintarea acestei asociatii a venit ca un lucru necesar, in contextul in care industria farmaceutica autohtona nu era reprezentata corespunzator in fata autoritatilor si a opiniei publice. Domeniul din care facem parte este extrem de important pentru industria, economia si societatea romaneasca. Obiectivul nostru principal il constituie cresterea accesului pacientilor la tratamente moderne, de inalta calitate, la preturi accesibile", a declarat Dragos Damian, vice-presedinte APMGR.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.




Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Politica de confidentialitate