CNP 2011


Al IV-lea Congres National de Psihiatrie
Cursuri in cadrul Congresului
Curs Conceptul de psihoze endogene
Curs Cost-eficienta in psihiatrie
Curs Dementa Alzheimer
Curs Fenomica si genomica in psihozele majore

19 – 22 octombrie 2011
Centrul International de Conferinte Palatul Parlamentului, Bucuresti

Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” si Centrul National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog organizeaza in perioada 19 – 22 octombrie 2011, la Centrul International de Conferinte, Palatul Parlamentului, Bucuresti, cel de-al IV-lea Congres National de Psihiatrie – CNP 2011.

Organizat la fiecare 3 ani, Congresul National de Psihiatrie este cea mai mare manifestare stiintifica din Romania care implica o larga participare nationala si internationala in domeniul psihiatriei si sanatatii mintale, fiind asteptati sa participe mai bine de 1.000 de specialisti.

Sub motto-ul “2 decenii de tranzitie si inovare in psihiatria din Romania”, CNP 2011 reprezinta o oportunitate unica pentru promovarea celor mai noi cercetari, tratamente si tehnologii in domeniul psihiatriei si sanatatii mintale, precum si o sansa de identificare de potentiali parteneri pentru toate tipurile de institutii care activeaza in acest domeniu.
Congresul este deschis contributiilor stiintifice originale, facilitand schimburi de idei si de experiente clinice cu orientari si durate diferite privind tulburarile afective, anxietate si tulburarea obsesiv-compulsiva, educatia in psihiatrie, sanatate mintala si literatura, psihiatria si sexualitatea, schizofrenia etc.
Reuniunile stiintifice vor fi insotite de o expozitie medicala specializata care reuneste companii din toata tara din domeniul psihiatriei, ce vor expune produse farmaceutice, consumabile, aparatura, echipamente si instrumente de ultima generatie.
Pentru informatii suplimentare privind participarea la acest eveniment, va invitam sa vizitati website-ul oficial al Congresului.

Contact:
Management Congres: Ralcom Exhibitions srl
Telefon: 021-210.58.14, 021-210.65.40
Fax: 021-212.27.02
Email: [email protected]
Site web: www.congrespsihiatrie.ro

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.