Pertuzumab

Medicamente/dispozitive medicale

  • PERJETA 420 mg (Roche Registration GmbH, Germania). Conc. pt. sol. perf. 5 mg/ml.

Indicații

Pentru tratament în combinaţie cu trastuzumab şi docetaxel la pacienţi adulţi cu cancer de sân nerezecabil HER2 pozitiv metastatic sau recurent localizat care nu au primit anterior terapie anti-HER2 sau chimioterapie pentru boala metastazată.

Doze și mod de administrare

Intravenos. Regimul de inducţie recomandat este de 840 mg administrate în perfuzie timp de 60 de minute, urmat la fiecare 3 săptămâni de doză de întreţinere de 420 mg administrate pe durată de 30-60 de minute. Dacă trec peste 6 săptămâni între perfuzări, se va recurge la doza de inducţie.

Reacții adverse

Infecţii. Neutropenie, anemie, leucopenie. Reacţii de hipersensibilitate. Sindrom legat de eliberarea de citokine. Insomnie. Dispnee, tuse. Constipaţie, diaree, greaţă, vărsături. Erupții cutanate, eritem, prurit, dermatită. Artralgie, mialgie. Disfuncție ventriculară stângă. Astenie, fatigabilitate, pirexie, durere, inflamaţie a mucoaselor, afecțiune de tip gripal. Parestezie, neuropatie.

Contraindicații

Hipersensibilitate la substanţa activă sau la oricare dintre excipienţi.

Cuvinte-cheie:

Caută un medicament

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.