Trittico, comprimate cu eliberare prelungita

Prezentare:

Comprimate cu eliberare prelungita 75 mg, 150 mg; ct. 1 blist. 30 cpr., respectiv ct. 1 blist. 20 cpr.

Indicatii:

Tratamentul depresiei, insotita sau nu de anxietate.

Doze:

Intitial Initial, 150 mg/zi; doza se poate creste la intervale de 3-4 zile, pana la maxim 450 mg pe zi.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate.

Atentionari:

Prudenta la pacienti cu afectari hepatice si renale grave. Administrarea concomitenta de antinsuficienta hepaticaipertensive necesita reducerea dozei de antinsuficienta hepaticaipertensiv. Prudenta la cardiaci. Daca apar tulburari de erectie tratamentul trebuie imediat oprit. Hemograma este necesara daca apar febra sau alte semne si simptome de infectie. In primele saptamana de tratament pacientii trebuie urmariti atent. Nu se recomanda administrarea la copii. Prudenta in cazul asocierii cu alte medicamente insuficienta hepaticaotrope, digoxina, fenitoina, IMAO, warfarina. Terapia concomitenta cu electrosoc trebuie evitata in timpul tratamentul cu trazodona. Prudenta in timpul sarcinii si la femeile ce alapteaza; la soferi si activitati de precizie.

Reactii adverse:

Somnolenta, cefalee, astenie, vertij si episoade de hipertensiune arteriala. Rar, tulburari digestive: greata, varsaturi, scaderea apetitului. Priapism.

Caută un medicament

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.