Vesicare, comprimate filmate

Prezentare:

Comprimate filmate 5 mg, 10 mg; cutie 3 blist. 10 comprimate

Indicatii:

Tratament simptomatic al incontinentei urinare, mictiuni frecvente la pacienti cu vezica hiperactiva.

Doze:

5-10 mg/zi.

Contraindicatii:

Retentie urinara, megacolon, miastenie, glaucom, insuficienta hepatica severa, insuficienta renala severa, bolnavi sub hemodializa.

Atentionari:

Preparatele retard nu se administreaza la copii; prudenta in caz BAV de gradul I, bradicardie sub 50 batai/min, hipertensiune arteriala, tahicardii ventriculare, fibrilatie atriala/flutter atrial in prezenta simultana a unui sindrom de preexcitare, IC, distrofie musculara progresiva, insuficienta coronariana acuta; interactiuni medicamentoase cu betablocante si alte antinsuficienta hepaticaipertensive, alte antiaritmice (chinidina), anestezice inhalatorii, digoxina, carbamazepina, ciclosporina, teofilina, cimetidina, miorelaxante; sarcina si alaptare; soferi si activitati de precizie.

Reactii adverse:

Anticolinergice: uscaciunea gurii, dispepsie, constipatie, tulburari oculare.

Caută un medicament

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    1 comentariu

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    1. F**r**_**no:

      mi s-a recomandat de domnul doctor deoarece urinez prea des si dupa operatia de care am avut-o de ruptura de pirineu,si tot urinez des si nu stiu de ce???mi s-a zis din spital ca am ceva la rinichi dar si dupa tratament si operatia sa nu pot sa ma deplasez la distante mai mari de langa casa? dati-mi si mie un sfat ce pot sa mai oau???