Algocalmin – cel mai de incredere analgezic al romanilor

Romanii au votat pentru a noua oara consecutiv Algocalmin ca fiind cel mai de incredere analgezic, in cadrul studiului Trusted Brands 2014. Algocalmin este unul dintre cele mai longevive medicamente pe piata din Romania, rezistand aici de peste 50 de ani, timp in care a reusit sa castige increderea romanilor.  Numai pe parcursul ultimului an au fost vandute peste 10 milioane de cutii de Algocalmin. In prezent acesta este produs de Zentiva, parte a grupului Sanofi, care este liderul mondial pe piata de medicamente.

„Ne onoreaza aprecierea constanta a romanilor pentru Algocalmin®, un produs cu o traditie de jumatate de secol pe piata locala. Pentru noi este o confirmare ca valorile din spatele brandului sunt puternice si sunt importante pentru pacienții romani: eficienta dovedita in combaterea durerii, calitate, siguranta si accesibilitate. Totodata, acest valoros capital de incredere se reflecta și prin faptul ca, an de an, Algocalmin® iși consolideaza poziția de lider in volum, prin numarul de unitați comercializate. Peste 10 milioane cutii de Algocalmin® au ajuns in casele romanilor in perioada aprilie 2013 – martie 2014[2]”, a declarat Simona Cocos, Director General Zentiva Romania.

 

Text: Bianca Badescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    1 comentariu

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    1. H**b** **p**an:

      Exista el și înainte Sanofi,nu va mai dați mari!