Amgen Romania a preluat Presedintia ARPIM

Amgen Romania, filiala locala a celui mai mare producator de medicamente obtinute prin biotehnologie pe plan mondial, a preluat conducerea Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM).

„Obiectivele Amgen la Presedintia ARPIM sunt cresterea accesului pacientilor la tratamente inovative, mai eficiente, mai bine tolerate si cost-eficiente, stabilirea unui parteneriat real cu autoritatile pentru a evita prabusirea sistemului si convingerea celor care fac politicile de sanatate ca deciziile viabile si eficiente trebuie sa aiba la baza trei principii: transparenta, predictabilitate si sustenabilitate”, a declarat Regis Lhomme, director general Amgen Romania.
Amgen este una dintre cele mai noi multinationale, cu o vechime de numai 30 de ani, dar care are 17.000 de salariati, înregistrand venituri de 14,6 miliarde dolari în 2009.
ARPIM este o organizatie profesionala care reuneste reprezentantele din Romania ale principalelor companii farmaceutice internationale ale caror produse sunt rodul activitatii proprii de cercetare si dezvoltare. ARPIM este afiliata la Federatia Europeana a Industriei Farmaceutice (EFPIA), organizatie europeana sub egida careia sunt reunite activitatile de promovare a intereselor celor mai importante companii farmaceutice internationale.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.