Au început înscrierile la Școala pentru pacienți, ediția a III-a, organizată de Asociația Imunis

Asociația Imunis anunță cea de-a treia ediție a Școlii pentru pacienți – prevenție și vindecare, organizată între 8 și 31 mai la Centrul de Medicină Integrativă Quantum Therapy din București.

Asociația Imunis, dedicată pacienților diagnosticați cu cancer, prietenilor și rudelor acestora, precum și celor care doresc să prevină această boală, îi îndeamnă pe pacienți să vină la școală! „Este, cel mai probabil, cea mai utilă școală pe care un pacient diagnosticat cu cancer o poate urma post-diagnostic”, explică Cosmina Grigore, Președintele Asociației Imunis, fost pacient cu cancer. „Experiența cu cancerul m-a motivat să lansez această școală și am gândit modulele astfel încât fiecare pacient să acopere toate aspectele necesare abordării integrative a cancerului. Așa cum știm, această abordare vine în completarea tratamentelor convenționale pe care fiecare pacient le parcurge”, a mai adăugat Cosmina Grigore.

Ediția cu numărul 3

Cea de-a treia ediție a Școlii pentru pacienți – prevenție și vindecare are loc în perioada 8-31 mai 2017, având două module pe săptămână și este organizată la Centrul de Medicină Integrativă Quantum Therapy. Modulele sunt special gândite astfel încât fiecare pacient care se poziționează ca supraviețuitor să învețe despre principalele categorii care compun abordarea integrativă a cancerului, alături de terapiile convenționale (operație, chimioterapie, hormonoterapie, radioterapie) recomandate de echipa de medici.

La cea de-a treia ediție, Asociația Imunis vine cu informații noi, specialiști care să le explice pacienților anumite procese care trebuie să aibă loc în corpul lor pentru a se putea declanșa vindecarea.

Se va discuta despre importanța testării genetice și alimentația antitumorală personalizată; principalele mutații genetice care permit malignitatea în corp și cum le putem corecta. Știinţa a avansat extraordinar de mult așa că Cosmina Grigore își propune ca aceste informații cheie să îl ajute pe pacient să se transforme într-un pacient puternic, capabil să ia decizii informate în traseul său de vindecare.

Andreea Ocak, Emotional Coach al Asociației Imunis va fi alături de pacienți în modulele dedicate vindecării emoționale. Dr. Ciprian Ene, Medic coordonator al Centrului de Medicină Integrativă Quantum Therapy, specializat în chirurgie generală și medicină cuantică, va vorbi cursanților despre abordarea integrativă a diagnosticului primit. Pentru detalii și informații suplimentare: [email protected] sau 0766563671.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.