Conferința Best of ASCO® şi Best of ASTRO®

Asociaţia Medisprof are plăcerea de a vă invita la cea de-a doua ediție a conferinţei Best of ASCO® şi Best of ASTRO® care se va desfăşura la Cluj-Napoca, în incinta Grand Hotel Napoca, în perioada 23-24 iunie 2017. Manifestarea se adresează atât medicilor specialişti oncologi şi radioterapeuţi, cât şi rezidenţilor, studenţilor şi personalului paramedical din domeniul oncologiei şi radioterapiei din România şi din ţările vecine. Participanţii vor avea acces la informaţii inedite şi noi descoperiri din domeniul oncologiei şi radioterapiei.

Conferința va reuni anul acesta 24 de personalități care vor prezenta în sesiunile lor informațiile referitoare la cancerul pulmonar, gastrointestinal, genito-urinar şi de sân. Taxele de înregistrare pornesc de la 75 de lei. Programul complet şi detaliile privind înregistrarea pentru participanţi pot fi consultate pe site-ul conferinţei: www.cancereducation.ro.

Asociația susține pacienții care suferă de cancer

Anul 2016 a fost primul an în care conferința a reunit cele două acreditări sub egida Best of ASCO® și Best of ASTRO®, evenimentul desfăşurându-se pentru prima dată în istorie, concomitent, în aceeaşi sală de conferinţă. Peste 20 de speakeri renumiţi la nivel internaţional şi peste 250 de participanţi au fost prezenţi în cele două zile de conferinţă.

Asociația Medisprof a fost fondată în 2011 şi are ca scop principal susținerea pacienților care suferă de cancer. Dintre obiectivele principale ale asociaţiei se numără: promovarea și susținerea de programe coerente pentru perioada de risc post-terapeutic, susținerea educației continue medicale prin simpozioane și conferințe, susținerea și publicarea materialelor oncologice specializate, susținerea intereselor pacienților în fața autorităților, elaborarea și publicarea de broșuri educaționale privind toate tipurile de cancer.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.