Conferința Națională Multidisciplinară „Direcții și perspective terapeutice în bolile cronice”

medaacdemy

Perioada: 28-29 octombrie 2016

Locație: Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” – Aula Magna (str. Marinescu nr. 23, Cluj-Napoca)

Organizator: Health Media Services

Health Media Services vă invită la Conferința Interdisciplinară MedAcademy, „Direcții și perspective terapeutice în bolile cronice”, coordonată de către Prof. Univ. Dr. Nicolae Hâncu – Președinte Onorific Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. Director de curs: Conf. Univ. Dr. Carolina Negrei – UMF „Carol Davila” București.

Evenimentul este adresat atât medicilor de familie, medicilor specialiști, cât și farmaciștilor, asistenților medicali și asistenților de farmacie. Obiectivul conferinței constă în  îmbunătățirea practicii medicale și farmaceutice, prin prezentarea actualităților din domeniu și crearea unei dezbateri interdisciplinare pe baza unor studii de caz.

Manifestarea este acreditată cu 7+18* puncte EMC pentru medici, 16+18* puncte EFC pentru farmaciști și 12 credite EMC pentru asistenții medicali și farmaceutici. Medicii și farmaciștii vor beneficia în urma participării de un curs online gratuit creditat cu 18* credite EMC/EFC. Pentru a primi punctajul este necesară participarea activă pe întreg parcursul conferinței.

Participarea este GRATUITĂ pentru medici, iar taxa de participare pentru farmaciști și asistenți medicali și farmaceutici este în cuantum de 25 RON, ce se achită exclusiv la fața locului. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați site-ul: http://healthmedia.ro/medacademy-cluj-napoca/. Revista Galenus este partener media al evenimentului.

 

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.