Conferința „Siguranța pacientului prin siguranța medicamentului”

Organizația de Serializare a Medicamentelor din România (OSMR) în parteneriat cu Arvato Systems, cu sprijinul Ministerului Sănătății și Ministrului Delegat pentru Afaceri Europene vă invită la conferința „Siguranța pacientului prin siguranța medicamentului – 1 an până la operaționalizare”. Conferința este prilejuită de lansarea publică a implementării Sistemului European de Verificare a Medicamentelor la nivel național și marchează un an până la data precizată de legislația europeană specifică pentru operaționalizarea Sistemului.

Evenimentul va fi structurat în două sesiuni

Evenimentul va avea loc vineri, 9 februarie 2018, începând cu ora 09:30 la Palatul Parlamentului, Sala Nicolae Bălcescu și va fi structurat în două sesiuni. Prima sesiune va fi dedicată unei informări pe tema directivei și legislației europene privind sistemul de verificare a medicamentelor, în care vor fi prezentate stadiul de pregătire la nivel european și activitățile de pregătire specifice proiectului din România, în timp ce a doua sesiune va consta în prezentarea soluției tehnice și a planificării procesului de implementare.

Printre speakeri se numără reprezentanți ai OSMR, Arvato Systems, Ministerului Sănătății și Ministerului Afacerilor Externe, Comisiei Europene, Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, dar și reprezentanți ai Organizației Europene de Verificare a Medicamentelor și GS1 Global.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.