Congres european cu focus pe neoplaziile mieloproliferative și sindroamele mielodisplazice

Specialiștii din domeniul medical sunt așteptați la Congresul multinațional european cu focus pe neoplaziile mieloproliferative și sindroamele mielodisplazice (MPN-MDS), care va avea loc la Crowne Plaza Hotel, în Belgrad, Serbia, între 26 și 28 septembrie 2019.

Tema evenimentului, Noutăți la nivel internațional în practica clinică, reflectă colaborarea între experți privind cercetarea și evoluția terapiilor utilizate în managementul neoplaziilor mieloproliferative și sindroamelor mielodisplazice.

Vor fi prezenți experți din întreaga lume

Manifestările științifice vor fi conduse de experți mondiali în MPN-MDS, printre care Claire Harrison, Heinz Gisllinger, Nick Cross, Magnus Tobiasson, Tiziano Barbui, Nikolaus Kröger și alții. Prezidiul congresului este alcătuit din Dr. Srdan Verstovsek, SUA și Dr. Alessandro Vannucchi, Italia.

Pentru înscriere, vă rugăm să accesați linkul http://mpn-mds2019.com/. Participanții care se înscriu până pe data de 1 septembrie beneficiază de un preț promoțional – 199 de euro.

Pentru mai multe detalii, puteți apela numărul de telefon 0721.893.630 sau puteți trimite un e-mail pe adresa [email protected].

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.