IMPACTUL SINDROMULUI DEPRESIV ASUPRA PACIENTULUI SI ASUPRA SOCIETATII

Conferinta Nationala “Impactul sindromului depresiv asupra pacientului si asupra societatii”, care se va desfasura la Bucuresti, pe 23 si 24 mai, va avea ca obiective furnizarea informatiilor legate de diagnosticul precoce al depresiei la nivelul cabinetului medicului de familie si facilitarea dezbaterilor intre specialistii implicati in diagnosticarea, tratarea si monitorizarea pacientilor cu depresie, crescand astfel nivelul de informare si constientizare in randul comunitatii medicale.

 

Program creditat EMC si EFC

Manifestarea stiintifica presupune o serie de prelegeri in plen ce se vor desfasura vineri 23 mai, intre orele 14-20, si sambata 24 mai, intre orele 09-14, si va fi sustinuta de lectori de elita din mai multe specialitati medicale implicate in diagnosticarea, tratarea si monitorizarea pacientilor cu depresie.

Taxele de participare pentru medici si farmacisti sunt cuprinse intre 100 lei si 150 lei, pentru psihologi/psihoterapeuti intre – 150-200 lei, iar pentru asistenti si rezidenti – intre 50 si 100 lei. Taxele includ: accesul la lucrari, kitul de eveniment, creditarea EMC/EFC, mesele (cina vineri, pranz sambata), pauzele de cafea.

 

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Politica de confidentialitate