Pe 27 martie are loc Bucharest Forum Healthcare 2015

Bucharest Forum Healthcare, un eveniment organizat de Institutul Aspen si dedicat decidentilor din domeniul sanatatii, va avea loc vineri, 27 martie, intre orele 9 si 16 la Institutul National de Statistica, Sala Amfiteatru.

Specialistii din domeniul sanatatii, cercetatorii, decidentii din sectorul produselor farmaceutice si expertii europeni si nationali in problematica reglementarilor se vor reuni la Bucuresti pentru a patra oara pentru a dezbate problema gestionarii acordurilor de intrare pe piata ale produselor farmaceutice. De asemenea, acestia vor vorbi si despre progresele facute de cercetare in domeniul medical, in special despre terapiile noi pentru boli arre si medicina personalizata.

Anul acesta, la  Bucharest Forum Healthcare vor participa Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății, Mircea Geoană, președintele Institutului Aspen România, Cristian Bușoi, europarlamentar, Francesco de Lorenzo, preşedintele Coaliţiei Europene a Pacienţilor cu Cancer (ECPC), Andrew Stainthorpe, director executiv PASLU, NICE (National Institute for Health and Care Excellence), Marea Britanie, Stephen  Smye, director,  NIHR CCRN (National Institute for Health Research, Comprehensive Clinical Research Network), Marea Britanie, Vasile Ciurchea, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Marius Savu, președintele Agenției Naționale a Medicamentelor și Dispozitivelor Medicale, Driss Berdaї, membru al Comitetului de transparență, HAS (Haute Autorité de Santé), Franța, Jaime Espin, profesor, Școala Andaluză de Sănătate Publică, Spania, Colin R.W. Hayward, European Medical Director, Myriad Genetics.

Agenda Evenimentului, pe scurt,  este urmatoarea:

– de la 9:30 – discursurile de deschidere tinute de Mircea Geoana si Nicolae Banicioiu
– de la ora 10 va avea loc sesiunea cu titlul: Mecanismul de acces pe piata a farmaceuticelor
– de la 11:45 – Medicina Personalizata – Cercetare si dezvoltare medicala
– de la 14:15 – Asociatiile de Pacienti: Prezent si Viitor

Simpozionul va cuprinde dezbateri animate si non-partizane, care includ atat decidenti din sectorul public cat si din cel privat, pentru a sprijini si eficientiza elaborarea politicilor publice in sectorul medical. Scopul evenimentului este de a gasi solutii sustenabile la problemele din sistemul de sanatate romanesc.

 

Text: Bianca Badescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.