Revista GALENUS vă invită la CONCURS!

Puteți câștiga o carte cu titlul „Taylor – Manual de diagnostic diferențial” de Dr. Paul M. Paulman, instrumentul ideal în procesul de diagnosticare a pacienților. Cele 140 de capitole ale cărții prezintă simptomele și diagnosticul specifice pentru afecțiunile tuturor organelor. Fiecare capitol servește ca o sursă de informare de sine stătătoare, concisă, clară și ușor de citit. Tot ce trebuie să știți despre diagnostic încape în buzunarul halatului pentru a putea fi consultat ușor și rapid.

Regulamentul concursului este afișat pe pagina de Facebook a revistei Galenus:

1.LIKE paginii de Facebook Revista Galenus;

2.Răspundeți printr-un comentariu la postare la întrebarea: „Care este specializarea dumneavoastră medicală și ce articol de pe site-ul www.revistagalenus.ro vi se pare cel mai util/interesant?”;

3.LIKE&SHARE postării.

*Respectați cerințele concursului și puteți câștiga. Concursul se desfășoară în perioada 24-28 aprilie. Cartea este oferită de către editura ALL, iar câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Succes! Mai multe detalii: https://goo.gl/AtAL2h.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.