Singurul sistem național de teleimagistică din România

Tehnologia îşi lasă constant amprenta şi în domeniul medical, obţinându-se astfel soluţii inovative, cu un impact major asupra sănătăţii pacienţilor.

Acelaşi lucru se poate spune şi în cazul primei rețele de teleimagistică din sistemul medical din România care, prin intermediul celui mai nou soft PACS (Picture Archiving and Communication System) permite scurtarea timpului de eliberare a rezultatului cu 30%. Mai mult, atât medicii, cât şi pacienţii, au acces la opinia experților și la echipamente de ultimă generație.

O soluţie integrativă atât pentru pacienţi, cât şi pentru medici

Noul sistem de teleimagistică oferă pacienţilor şi medicilor deopotrivă, posibilitatea de a cere o a doua opinie, inclusiv specialiştilor din afara ţării.

Pacienţii vor beneficia, prin intermediul PACS, de expertiza celor mai buni specialişti ai reţelei Regina Maria, recunoscuți în domenii precum: neurologie și neurochirurgie, ortopedie, oncologie, ORL și cardiologie.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.