Nicorette, aliatul care face posibila renuntarea la fumat

Dependenta de tigari face ca renuntarea la fumat sa fie o adevarata provocare. Sevrajul cauzat de lipsa de nicotina, abandonarea gestului de a fuma, tentatia generata de persoanele care fumeaza in preajma sunt adversarii dumneavoastra in lupta antifumat. De aceea, sa renuntati la fumat doar prin puterea propriei vointe este dificil, iar cei care au incercat stiu asta prea bine.
O solutie vine de la Nicorette, care poate deveni partenerul dumneavoastra in lupta antifumat. Nicorette furnizeaza organismului o doza de nicotina mai mica decat cea pe care o inhalati in mod normal din tigari, dar suficient de mare pentru a facilita procesul de renuntare la fumat.
Este indicat sa folositi Nicorette timp de mai multe saptamani (8-12, in functie de gradul de dependenta), pentru a evita simptomele de sevraj fiziologic cauzate de lipsa de nicotina. Treptat, reduceti doza de Nicorette, astfel incat la finalul tratamentului sa nu va mai confruntati cu dependenta fiziologica sau comportamentala.
Aveti la dispozitie plasturii transdermici Nicorette, care livreaza cantitati de nicotina direct prin piele, intreaga zi sau guma medicamentoasa Nicorette Freshmint.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.