Efferalgan solutie pediatrica 3%, solutie orala (contine Paracetamol)

Indicatii: Tratamentul simptomatic al durerilor de intensitate medie pana la moderata si/sau stari febrile. Doze si mod de administrare: Solutia orala este destinata copiilor cu greutate intre 4- 32 kg sau cu varsta cuprinsa intre 1 luna si 12 ani. Doza zilnica recomandata de paracetamol este de 60 mg/kg/zi divizata in 4- 6 prize 15 mg/kg la fiecare 6 ore). Sistemul dozator este gradat in kg, cu mentionarea greutatilor 4-8-12-16 si a celor intermediare 6-10-14 kg.

Umplerea sistemului dozator in functie de greutatea copilului trebuie completata si cu ajustarea nivelului lichidului la gradatia corespunzatoare. De la 4 la 16 kg: se utilizeaza sistemul dozator pana la gradatia corespunzatoare greutatii copilului sau pana la cea mai apropiata. De la 16 la 32 kg: prima data se umple sistemul dozator, apoi se completeaza cu o reumplere a sistemului pana se obtine greutatea copilului. O noua doza va fi repetata daca este nevoie dupa 6 ore. Contraindicatii: Hipersensibilitate la paracetamol sau oricare dintre excipientii produsului; insuficienta hepato celulara. Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea atenta a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului. Detinatorul autorizatiei de punere pe piata: Bristol-Myers Squibb, 3 Rue Joseph Monier, BP 325, 92506 Rueil Malmaison Cedex, France.

Reprezentanta pentru Romania: Bvd. Maresal Alexandru Averescu, Nr. 15, sector 1, Bucuresti, tel/fax: 021/ 260 10 46 , 021/ 260 10 44.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.