Pacienții români aleg spitalele din Austria pentru a se trata

res-Poza pacientii romani AustriaUnul dintre cele mai mari spitale private austriece, Wiener Privatklinik (WPK), a atras în primele 6 luni ale acestui an 300 de pacienţi din România, ceea ce înseamnă o creştere cu 40%, spre deosebire de aceeaşi perioadă a anului trecut. Principalele afecţiuni tratate au fost cele de natură ortopedică, urmate de afecţiunile oncologice şi de bolile cardiovasculare.

Românii apelează mai ales la serviciile medicale oncologice

Cu o tradiție de peste 145 de ani, WPK dispune de nouă centre medicale și oferă pacienţilor săi diagnostic şi tratament pentru o largă varietate de specialităţi medicale: medicină cardiovasculară, chirurgia nervilor periferici, oncologie, ortopedie, medicină sportivă şi chirurgie traumatologică, radiologie intervenţională şi microchirurgie, chirurgie plastică, recuperare medicală etc. Serviciile medicale de oncologie reprezintă cea mai solicitată competență medicală de către pacienții români care vin să se trateze la WPK. Spitalul asigură pacienților săi cel mai inovator tratament în domeniu bazat pe stimularea sistemului imunitar al pacientului, astfel încât acesta să atace tumorile canceroase. În prezent, pacienţii români reprezintă 20% din numărul total al pacienţilor străini trataţi în cadrul spitalului, fiind a doua naţionalitate ca pondere, după pacienţii din Federaţia Rusă.

Text: Ruxandra Dumitrescu

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.





    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.