Actavis a anuntat si achizitionarea Floxapen de la GSK

Grupul Actavis a mai anuntat si incheierea unui acord de achizitie a produsului Floxapen de la GlaxoSmithKline (GSK) pentru Europa. Actavis va prelua distributia produsului in saptamanile ce urmeaza.

Floxapen, un medicament produs sub forma de capsule, sirop si solutii injectabile contine substanta activa flucloxacilina, folosita in tratarea infectiilor care ataca pielea si tesuturile moi, a infectiilor osoase, a infectiilor tractului urinar si ale aparatului respirator, precum si in tratarea meningitei si a cazurilor de septicemie. Flucloxacilina mai este folosita, in unele cazuri, pentru prevenirea infectiilor aparute in timpul interventiilor chirurgicale majore, cum ar fi operatiile pe cord sau cele realizate asupra sistemului osos.

Floxapen este disponibil la ora actuala in Austria, Belgia, Irlanda, Luxemburg, Malta, Olanda, Portugalia, Elvetia si Marea Britanie. In Germania produsul se vinde sub marca Staphylex. GSK va actiona ca distribuitor pe pietele in care Grupul Actavis nu este inca prezent pana in luna aprilie a anului 2008.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.