Claritine loveste alergia in plin

Unul din patru cetateni ai Romaniei sufera sau a suferit in trecut de pe urma manifestarilor alergice, avand cel putin o data in viata un puseu alergic. Principalele afectiuni alergice cele cu cea mai mare raspandire sunt: rinita alergica, astmul bronsic, dermatita atopica, urticaria, conjunctivita alergica si reactiile anafilactice.

La noi in tara, doar jumatate din pacientii potential alergici beneficiaza de un tratament adecvat, ceea ce inseamna ca aproximativ 2,5 milioane de persoane fac fata acestor manifestari fara a avea sprijinul unui tratament de specialitate (CEGEDIM MAT_3_06). Claritine® este un produs antihistaminic care se elibereaza fara reteta si, datorita calitatilor sale, se bucura de o recunoastere apreciabila in randul consumatorilor fideli, numarul acestora fiind intr-o crestere remarcabila. Claritine® se administreaza o data pe zi si are un debut rapid de actiune (30 min) insotit de o ameliorare rapida a simptomatologiei. Isi mentine eficienta pe toata durata tratamentului, inlaturand cu succes simptomele rinitei alergice, dermatitei atopice sau urticariei cronice. Claritine® nu interactioneaza cu alte medicamente sau alimente, nu prezinta contraindicatii la alcool si nu sedeaza.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.