Cogane, prezentat in cadrul celui de-al 11-lea congres pe teme de Parkinson si d

Phytopharm PLC a prezentat recent date preclinice care arata ca medicamentul Cogane duce la reversibilitatea modificarilor in zona creierului implicata in boala Parkinson.
Datele, publicate in The Movement Disorders Society’s Journal, au fost prezentate de dr. Jonathan Brotchie, expert international in boala Parkinson, in cadrul celui de-al 11-lea Congres International cu privire la boala Parkinson si dizabilitati de miscare, care s-a desfasurat la Istanbul in luna iunie.
Tom Isaacs, co-fondator al "The Cure Parkinson’s Trust":
"Capacitatea medicamentului Cogane de a induce activitatea neurotrofica a unei persoane ofera posibilitatea unui tratament mai eficient al bolii Parkinson. Ca organizatie care sprijina pacientul, The Cure Parkinson’s Trust este foarte incantata de potentialul acestui produs. Suntem bucurosi ca alocarea de fonduri special pe aceasta zona a cercetarii a fost direct implicata in noile descoperiri."
Dr. Daryl Rees, director executiv "Phytopharma":
"Este o nevoie stringenta de noi metode terapeutice pentru tratarea bolii Parkinson. Studiile preclinice cu Cogane, un factor de inducere neurotrofic oral, s-au dovedit incurajatoare in sensul reversibilitatii unor schimbari in zona creierului implicata in boala Parkinson, oferind speranta ca Cogane i-ar putea face pe pacienti sa-si redobandeasca controlul normal al miscarii".

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.