Compania Abbott a fost premiata pentru HUMIRA®

Premiul Galien, considerat un echivalent al Premiului Nobel, acordat de Prix Galien SUA, este unul dintre cele mai prestigioase premii in industria farmaceutica si industria biomedicala si recunoaste excelenta in cercetarea stiintifica si medicala.

Abbott, lider in tratamentul afectiunilor autoimune, a primit premiul Galien 2007 pentru cel mai bun medicament obtinut prin biotehnologie – HUMIRA® (adalimumab) – primul anticorp monoclonal 100% uman, aprobat pentru tratamentul poliartritei reumatoide moderata pana la severa, a artritei psoriazice, a spondilitei anchilozante si a bolii Crohn moderata pana la severa.
HUMIRA nu se deosebeste de anticorpii prezenti in mod normal in organismul uman si actioneaza prin blocarea specifica a TNF-a (factor de necroza tumorala) proteina care, produsa in exces, joaca un rol central in inflamatia asociata bolilor autoimune. HUMIRA este un agent biologic 100% uman, care se poate autoadministra. In momentul actual, peste 190.000 de pacienti beneficiaza de tratamentul cu Humira.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.