Compania Walmark a lansat suplimentul alimentar Permen

Compania Walmark a lansat in Romania suplimentul alimentar Permen, un produs conceput special pentru imbunatatirea activitatii sexuale a barbatilor. Permen are un efect benefic asupra functionarii organelor genitale masculine – nu doar asupra potentei, ci si asupra fertilitatii. Astfel, formula unica a Permen mareste libidoul, creste tonusul si durata erectiei si, in acelasi timp, stimuleaza spermatogeneza. Este o cale naturala de revigorare a vietii sexuale si de recastigare a increderii in sine.

Cercetari recente au aratat ca aproximativ jumatate din barbatii cu varsta peste 40 de ani sufera de o deteriorare, la niveluri variabile, a potentei. Aceste probleme se caracterizeaza de obicei printr-o erectie insuficienta sau de scurta durata si prin scaderea treptata a apetitului sexual. Majoritatea barbatilor intre 35 si 65 ani manifesta asemenea simptome. Permen contine L-arginina, Tribulus terrestris si Ginseng. Principalele substante active, L-arginina si extractul de Tribulus terrestris, au in primul rand un efect benefic asupra calitatii si duratei erectiei. In plus, ele influenteaza pozitiv spermatogeneza, ducand la cresterea fertilitatii. Cel de-al treilea component, Ginsengul, creste apetitul sexual – libidoul. Permen este disponibil in flacoane de 30 de tablete.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.