Eva Sun, pentru un bronz sanatos si de durata

Bella Romania a lansat pe piata noua gama de protectie solara Eva Sun, pentru a ne bucura in totalitate de razele soarelui, fara grija aparitiei arsurilor solare. Gama de produse Eva Sun combina efectele ingredientelor de hranire a pielii cu cele de protectie solara, oferind un bronz sanatos, natural si de durata.

Gama Eva Sun cuprinde atat lotiune pentru protectie solara FP10, FP15, FP25, lapte spray pentru protectie solara FP8, precum si lotiune dupa plaja hidratanta si racoritoare si spray SOS pentru calmarea pielii expuse la soare. Culoarea verde a lotiunii hidratante cu FP 25 ajuta la distribuirea uniforma a lotiunii pe pielea copiilor si dispare imediat ce a fost absorbita de piele.

Formula "Switch Emulsion" asigura o rezistenta mai buna la apa a produselor, iar uleiul de palmier auriu neutralizeaza radicalii liberi si previne imbatranirea prematura a pielii. Gama Eva Sun pentru ingrijire dupa plaja racoreste, improspateaza si relaxeaza, mentinand bronzul pentru o perioada indelungata de timp, iar complexul de aloe si D-pantenol asigura un nivel adecvat de hidratare a pielii calmand arsurile si pielea inrosita.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.