Nou centru de imagistica: EURODIAGNOSTIC

Centrul de imagistica EURODIAGNOSTIC, deschis ca urmare a cererii tot mai numeroase venite din partea medicilor si, in special, a pacientilor, deserveste in acest moment medici omnipracticieni, ortodonti si implantologi, din sistemul privat de sanatate, dar si din cel de stat si, nu in ultimul rand, medici practicieni din cabinetele cu specialitatea ORL.
Noul centru are in dotare aparatura de ultima generatie, urmand sa aduca pe piata romaneasca, odata cu noile descoperiri din domeniu, cele mai moderne echipamente de lucru, astfel incat pacientii si medicii specialisti sa beneficieze de conditii optime de investigare radiologica.
Centrul EURODIAGNOSTIC realizeaza:
a) Radiografii dentare panoramice (OPG)
b) Teleradiografii de profil/fata (CEFALO)
c) Explorari ATM
d) Fotografii ortodontice
e) Tomografii computerizate
f) Film muscat
g) Radiografii retroalveolare
EURODIAGNOSTIC este un centru specializat si dedicat problemelor de radiologie dentara.
Nu operam lucrari de specialitate stomatologica si nu facem recomandari pacientilor catre cabinete medicale de stomatologie, activitatea centrului fiind strict legata de imagistica computerizata.
A va indrepta atentia catre EURODIAGNOSTIC este un prim pas catre servicii de radiologie dentara cu adevarat profesioniste pe care noul centru vi le ofera in conditii de calitate ireprosabila.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.