Noul Bonux 2 in 1 Natura a decorat Parcul Cismigiu cu levantica si musetel

Aproximativ 400 de metri patrati din Parcul Cismigiu au fost decorati cu plantele care alcatuiesc ingredientele noului detergent Bonux 2 in 1 Natura Relax: levantica si musetel. Suprafata decorata astfel se afla langa foisorul din parc, astfel incat trecatorii se pot bucura de parfumul de levantica in timpul plimbarilor prin parc. Plantarea florilor a fost pregatita pentru evenimentul de lansare a doua produse noi: Bonux 2 in 1 Natura Relax cu levantica si musetel si Bonux 2 in 1 Natura Energy cu aloe vera si iasomie. Cei doi detergenti au fost lansati pe piata din Romania in luna iunie.
"Am dorit sa introducem consumatorii in atmosfera pe care o creeaza noul Bonux 2 in 1 Natura. Am ales varianta Bonux 2 in 1 cu levantica si musetel, pentru ca aceste doua plante sunt mai usor de recunoscut si de remarcat decat aloe vera si iasomie", a spus Camelia Sur, External Relations Manager la Procter&Gamble Balkans, producatorul detergentilor Bonux.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.