Symbicort SMART – o noua abordare terapeutica in tratamentul astmului

Symbicort SMART este o noua abordare terapeutica in tratamentul astmului. Aceasta combinatie terapeutica Symbicort (budesonid/formoterol) este utilizata ca medicatie de intretinere, dar este in primul rand si singura terapie astmatica ce poate fi folosita si ca medicatie de urgenta pentru remiterea rapida a simptomatologiei. Aceasta noua abordare terapeutica este prima care aduce pacientilor terapie de intretinere si urgenta impreuna intr-un singur inhalator.

Combinatia inhalatoare care contine formoterol si budesonid poate fi folosita atat ca medicatie de intretinere, cat si ca medicatie de urgenta – numai Symbicort SMART are aprobata aceasta indicatie. Utilizarea combinatiei de beta2 agonist cu debut rapid si durata lunga de actiune (formoterol) si un glucocorticosteroid inhalator (budesonid) intr-un singur inhalator ca medicatie de intretinere si ca medicatie de urgenta este eficienta in mentinerea unui nivel ridicat al controlului si reducerea exacerbarilor care necesita tratament cu glucocorticosteroizi orali si spitalizare. Ambele componente budesonid-formoterol utilizate la nevoie contribuie la imbunatatirea protectiei impotriva exacerbarilor severe la pacientii care primesc terapie combinata ca intretinere si aduce imbunatatiri ale controlului astmului la doze relative mici de tratament.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.